Info

Tervehdys!

Olen Anni Kukkonen, koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), Personal Trainer (Trainer4You), vauva- ja perheuinnin ohjaaja (SUH) sekä uimaopettaja (SUH). Ohjaajana olen kannustava ja keskityn ohjauksessa aina yksilöllisiin tarpeisiin. Perustin yritykseni Liikuntapalvelut Anni Kukkonen keväällä 2019 ja yrityksen toimialueena on Ylöjärvi ja Tampereen seutu.

Vahvuuteni on ehdottomasti monipuolinen osaaminen. Oli kyseessä liikuntaryhmien ohjaaminen tai yksilövalmennus, haluan tarjota ammattitaitoista palvelua jokaisen tarpeet huomioiden.

Vesiliikunnan ohjauksesta minulla on vahva kokemus melkein 20 vuoden ajalta, olen työskennellyt vesiliikunnan parissa opiskeluajoistani vuodesta 2002 lähtien.

Äitiyden myötä halusin myös syventyä vatsaerkauman kartoittamiseen ja kuntouttamiseen. Omakohtaisesta kokemuksesta tiedän, miten tärkeää oikeaoppinen, turvallinen liikunta on niin raskausaikana, synnytyksen jälkeen kuin arjessa jaksamisenkin suhteen.

Lasten kanssa työskentely on minulle ison perheen äitinä luontevaa. Erityisen palkitsevana koen, kun saan olla mukana lasten oppiessa ja kehittäessä uimataitoa ja löytäessä liikunnan ilon!

Toivottavasti tapaamme pian liikunnan parissa!

Terveisin,

Anni

 

Anni Kukkonen